Oferta EARLY ADOPTERS la GPeC

În doar câteva luni ne vedem la cel mai așteptat eveniment de E-Commerce și Marketing Online din România - GPeC SUMMIT, ediția de 14 ani!
Vezi cine sunt primii speakeri anunțați și rezervă-ți locul astăzi cu 46% discount!

GPeC SUMMIT 27 Mai 2019
46% Friends Discount

Pentru că ne place să meșterim la toate detaliile care fac GPeC SUMMIT evenimentul de referință în E-Commerce, lucrăm de zor la cea de a 14-a ediție anuală GPeC, iar prima întâlnire cu voi va avea loc la GPeC SUMMIT, pe 27-28 Mai 2019, în București.

Ai parte de 2 zile de eveniment CraftedToInspire | Content-Charged To Deliver, pline de conținut practic de la experți de top internaționali, Expo cu principalii frunizori de servicii e-commerce, Masterclasses & Workshops și Networking cu peste 1.000 de participanți C-level din România și Europa de Sud-Est așteptați în cele două zile de eveniment. #MustAttend

  • 27 Mai 2019 – Conferința GPeC & GPeC E-Commerce Expo
  • 28 Mai 2019 – Masterclasses & Workshops

BILETE LA GPeC SUMMIT 27 MAI CU 46% REDUCERE PENTRU COMUNITATEA GPeC

Până pe 17 martie 2019, ai 46% discount din prețul biletului pentru GPeC SUMMIT 27 Mai 2019 – Ziua de Conferință Excepțională pe care toți cei implicați în E-Commerce și Marketing Online nu trebuie să o rateze!

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de discount:

  • Dacă nu ai făcut-o deja, abonează-te la newsletter-ul GPeC pentru a fi parte din comunitatea noastră
  • Completează formularul de înscriere de mai jos până pe 17 martie 2019, ora 23:59

Profită de Oferta GPeC Friends până pe 17 martie 2019, ora 23:59, și rezervă-ți locul cu 46% reducere față de prețul standard: 250 EUR 135 EUR + TVA/persoană.

CUNOAȘTE-I PE PRIMII SPEAKERI LEGENDARI CU CARE TE VEI ÎNTÂLNI LA GPeC SUMMIT 27 Mai 2019

Wil Reybolds vine la GPeC SUMMIT Mai 2019––––––––––––

WIL REYNOLDS

Wil este Fondatorul și Directorul de Strategie al Seer Interactive, companie pe care a înființat-o pe cont propriu în 2002 și care a ajuns astăzi la peste 150 de angajați în Philadelphia și San Diego. Seer Interactive oferă servicii de SEO, PPC și Analytics pentru toate tipurile de verticale, de la farmaceutice, la e-commerce și SaaS.

Wil este speaker-ul excepțional care reușește să transforme un subiect tehnic precum SEO într-o poveste insiprațională, logică și plină de sfaturi practice pentru întreaga audiență – totul cu exemple concrete despre cum poți atinge rezultate care păreau inimaginabile.

Are 15 ani experiență în Search Trends și este invitat la cele mai importante conferințe de profil din întreaga lume pentru a vorbi despre Future of Search, insight-urile lui fiind apreciate și citate de cei mai influenți specialiști din domeniu. Wil Reynolds este o inspirație pentru toți cei interesați de SEO, PPC, Content Marketing și Analytics.

Pentru prima dată în România, Wil Reynolds va urca pe scena GPeC SUMMIT pe 27 Mai 2019 cu un keynote memorabil pe care nu ai cum să îl ratezi!

Profită de Oferta GPeC Friends valabilă până pe 17 martie 2019, ora 23:59, și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 27 Mai 2019 cu 46% reducere față de prețul standard: 250 EUR 135 EUR + TVA/persoană.

––––––––––––

Gerry McGovern Speaker GPeC SUMMIT May 2019 Bucharest RomaniaGerry McGovern

Gerry McGovern este Founder & CEO Customer Carewords și “unul dintre cei 5 mari vizionari la nivel global care au adus o contribuție majoră în dezvoltarea Web-ului”, potrivit publicației The Irish Times.

Gerry este unul dintre cei mai apreciați experți internaționali în Customer și User Experience, printre companiile cărora le-a oferit consultanță numărându-se Microsoft, Dropbox, Cisco, NetApp, VMware și IBM. De asemenea, a consiliat guvernele Statelor Unite, Marii Britanii, Canadei, Norvegiei, Irlandei, dar și Departamentul de Digital al Uniunii Europene.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Gerry este autorul a nu mai puțin de 7 cărți de Digital Customer Experience, ultima intitulându-se “Top Tasks” și fiind un ghid practic despre cum să îmbunătățești experiența online a clienților tăi.

Gerry este unul dintre cei mai apreciați speakeri în zona de UX, fiind adesea citat de cei mai buni specialiști din domeniu și vorbind la cele mai importante conferințe de profil din peste 35 de țări. A fost adesea invitat în calitate de expert la prestigioasele televiziuni BBC, CNN și CNBC.

Pe 27 Mai 2019, Gerry McGovern vine pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT – este o ocazie unică de a-l asculta și întâlni personal pe unul dintre top 5 experți la nivel global în Customer Experience! #DeNeratat #CraftedToInspire

Profită de Oferta GPeC Friends valabilă până pe 17 martie 2019, ora 23:59, și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 27 Mai 2019 cu 46% reducere față de prețul standard: 250 EUR 135 EUR + TVA/persoană.

––––––––––––

Karl Gilis The Conversion Comedian la GPeC SUMMIT Mai 2018 E-Commerce Optimizarea Conversiilor UXKarl Gilis

Dacă nu l-ai cunoscut încă pe Karl Gilis în ultimii 3 ani de #GPeC, ai ocazia să îl vezi pentru a patra oară în România, la cererea publicului: este Co-Fondatorul AG Consult, una dintre cele mai cunoscute agenții de Usability și Optimizarea Conversiilor din Belgia.

Sătul de speculații și opinii bazate pe feeling, Karl a devenit obsedat de Data Driven User Experience & Conversion Rate Optimization și face optimizări de site-uri bazându-se doar pe cercetări și pe rezultate măsurabile, mai ales că testele A/B îi permit să vadă concret impactul soluțiilor propuse și al schimbărilor din site.

Cunoscut drept “The Conversion Comedian”, Karl face un adevărat spectacol pe fiecare scenă pe care urcă îmbinând – într-o manieră unică –  know how-ul premium cu analogii amuzante din viața reală, menite să aducă hohote de râs și ropote de aplauze din partea audienței.

Pe 27 Mai 2019, Karl Gilis urcă pentru a 4-a oară consecutiv pe scena GPeC SUMMIT – este o ocazie specială de a-l asculta și întâlni personal pe unul dintre Top 3 most influential CRO-expert in the world #DeNeratat #CraftedToInspire

Profită de Oferta GPeC Friends valabilă până pe 17 martie 2019, ora 23:59, și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 27 Mai 2019 cu 46% reducere față de prețul standard: 250 EUR 135 EUR + TVA/persoană.

––––––––––––

Jono Alderson Yoast Speaker GPeC SUMMIT Bucharest Romania

Jono Alderson

Jono Alderson este Special Ops la Yoast – unul dintre cele mai populare plugin-uri de SEO din întreaga lume, iar înainte de a face parte din echipa Yoast, a fost consultant în respectata companie Distilled.

Jono este Digital Strategist, Marketing Technologist and Full-Stack Developer, cu o experiență de aproape 20 de ani în Web Development, SEO, Analytics, Brand Strategy și Optimizarea Ratei de Conversie.

De-a lungul celor aproape două decenii, a lucrat cu numeroase companii – de la start-up-uri, la corporații internaționale – ajutându-le să își optimizeze website-urile, să implementeze strategiile de creștere corespunzătoare și să se extindă cucerind noi piețe.

Jono Alderson urcă pe scena GPeC SUMMIT, pentru prima dată în România, pe 27 Mai 2019 în cadrul Conferinței GPeC – se anunță o zi #epică, plină de conținut premium doar de la cei mai buni! Iar cei 3 speakeri excepționali anunțați reprezintă doar începutul… ;)

Profită de Oferta GPeC Friends valabilă până pe 17 martie 2019, ora 23:59, și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 27 Mai 2019 cu 46% reducere față de prețul standard: 250 EUR 135 EUR + TVA/persoană.

REZERVĂ-ȚI LOCUL ÎN PRIMELE RÂNDURI LA GPeC SUMMIT 27 Mai 2019!

Completează formularul de înscriere până cel târziu duminică, 17 martie 2019, ora 23:59 și asigură-ți locul cu 46% discount față de prețul standard: 250 EUR 135 EUR + TVA/persoană. Biletul îți oferă acces la GPeC Conference & Expo 27 Mai 2019, exceptând sesiunile de Masterclass din data de 28 Mai 2019.

Dacă vrei să fii acolo unde se scrie istoria e-commerce, te așteptăm la GPeC SUMMIT, alături de cei mai buni specialiști români și internaționali de la care pleci cu informație relevantă, menită să te ajute concret în dezvoltarea afacerii tale online! #CraftedToInspire

Lista speakerilor excepționali pe care ți i-am pregătit abia a fost deschisă, așadar fii cu ochii pe noi pentru noutăți!

Înscriere GPeC SUMMIT 27 Mai 2019

IA-ȚI BILETUL ACUM LA GPeC SUMMIT 27 MAI 2019 CU 46% DISCOUNT

Completează formularul de înregistrare de mai jos și asigură-ți locul cu un preț special pentru prietenii GPeC: 250 135 EUR + TVA / persoanăBiletul îți oferă acces la GPeC Conference & Expo 27 Mai 2019, exceptând sesiunile de Masterclass din 28 Mai 2019.