Gala Premiilor E-Commerce 13 Noiembrie 2019

Trofeul GPeC pe care îți regăsești numele sub titulatura GPeC Romanian eCommerce Awards Gala nu este un simplu obiect, ci este recunoașterea faptului că TU ai un cuvânt de spus în comerțul online, că TU ești performant, responsabil și demn de încrederea clienților. Iar pentru asta, ne înclinăm în fața ta și îți spunem de pe acum: Chapeau bas!

Câștigătorii anului în eCommerce 2018

Pe 13 noiembrie 2018, cele mai importante premii în comerțul electronic românesc au fost decernate la Gala Premiilor eCommerce, ediția a XIII-a. Peste 500 de reprezentanți ai magazinelor online și ai principalelor companii de profil au participat la Festivitatea de Premiere – un adevărat spectacol inaugurat de concertul trupei Amadeus și întreținut de Andi Moisescu, gazda serii pentru cele două ore de spectacol.

Andrei Radu CEO & Founder GPeCAndrei Radu, Founder & CEO GPeC: „Toate companiile care au fost nominalizate la Premiile GPeC, precum și cele 95 de magazine online înscrise în Competiția GPeC 2018 merită din plin și în egală măsură felicitări pentru efortul susținut de a deveni cât mai performante și de a oferi servicii de calitate clientului final.

Toate magazinele înscrise în Competiția GPeC 2018 au fost evaluate timp de 6 luni, ținând cont de peste 200 de criterii de jurizare esențiale pentru orice website de e-commerce: de la Usability, SEO, Securitate, Aspecte Juridice, Mobile, Content, Social Media, E-Mail Marketing până la profesionalismul în procesarea și livrarea comenzilor.

Tocmai datorită acestui proces complex prin care trec magazinele online înscrise în Competiția GPeC, toți participanții și, evident, câștigătorii, merită aplauze pentru efortul de a deveni cât mai buni și de a crește încrederea consumatorilor în comerțul electronic românesc. Felicitări tuturor!”

CÂȘTIGĂTORII GALEI PREMIILOR E-COMMERCE, EDIȚIA A XIII-A

Premiile GPeC în funcție de votul magazinelor online

Premiile au fost acordate pe baza votului magazinelor online care au lucrat și lucrează zi de zi cu companiile de curierat sau își listează produsele pe comparatoarele de prețuri.

  • Cea mai bună Companie de Curierat în E-Commerce 2018: FAN Courier
  • Cel mai bun Comparator de Prețuri 2018: Compari.ro
  • Personalitatea Anului 2018 în E-Commerce: Iulian Stanciu, CEO eMAG

Premiile magazinelor online în funcție de evaluarea Juriului Competiției GPeC 2018

  • Voice of the Customer Award 2018: Janette.ro
  • Best Social Media Presence in E-Commerce 2018: PiatraOnline.ro
  • Best Mobile Presence in E-Commerce 2018: Buchete.ro
  • Best E-mail Marketing Communication 2018: BAFF.ro

Câștigătorii anului în e-commerce 2018

  • Cel mai bun Start-up în E-Commerce 2018: CrystalTime.ro
  • Cel mai bun magazin online Experienced 2018: Buchete.ro
  • Magazinul Anului în E-Commerce 2018: Lensa.ro

Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor și, nu uitați, împreună scriem istoria e-commerce-ului din România.

castigatori-competitie-GPeC-2018

Gala Premiilor în eCommerce 2018 în imagini

13 ani de GPeC, 13 ani de Gala Premiilor eCommerce, 13 ani de când acordăm cele mai importante distincții în Comerțul Electronic Românesc.

Mai jos regăsești câteva imagini de la Gala Premiilor eCommerce 2018, găzduită de Andi Moisescu. Albumul foto complet este disponibil pe pagina de Facebook GPeC.