Oferta EARLY ADOPTERS la GPeC

În doar câteva luni ne vedem la cel mai așteptat eveniment de E-Commerce și Marketing Online din România - GPeC SUMMIT, ediția de 14 ani!
Vezi cine sunt primii speakeri anunțați și rezervă-ți locul astăzi cu 46% discount!

Competiția GPeC 2019

Competiția GPeC este examenul de maturitate al magazinelor online din România. De 14 ani, evaluăm și premiem performanțele în e-commerce și încercăm să aducem magazinele online mai aproape de nevoile reale ale clienților digitali.

Dacă ai un magazin online și vrei să-l aliniezi la standardele internaționale de bune practici, înscrie-l în Competiția GPeC 2019! Magazinul tău va fi auditat prin peste 200 de criterii de evaluare în așa fel încât să ai un website bine pus la punct care să te ajute să crești rata de conversie și să vinzi mai mult!

PACHET PROMOȚIONAL GPeC Friends LA ÎNSCRIEREA ÎN COMPETIȚIA GPeC

Înscrie-te în Competiția GPeC cu pachetul PLATINUM și vei obține un audit complet al website-ului tău, atât pentru Mobile, cât și pentru Desktop + Marca de Încredere TRUSTED.ro pentru 12 luni + 2 bilete de acces la ambele ediții de GPeC SUMMIT (27 Mai și 4-5 Noiembrie 2019) la un preț special: 599 509 EUR. Concret:

  • Site-ul îți va fi evaluat timp de 6 luni de Juriul GPeC, alcătuit din 25 de experți în e-commerce și marketing online.
  • Magazinul online va fi auditat ținând cont de peste 200 de criterii esențiale pentru un business online: de la UsabilityDesignCustomer ExperienceSEOSecuritateMobileSocial Media, Aspecte JuridiceE-Mail Marketing până la Calitatea Serviciilor și Profesionalismul Onorării Comenzilor.
  • Vei primi individual și confidențial raportul de audit al site-ului, conținând punctajele și recomandările Juriului GPeC pentru cele 200+ criterii de evaluare.
  • Vei primi consultanță profesională în cadrul Întâlnirilor consultative cu Juriul GPeC în așa fel încât să îți dezvolți afacerea și să optimizezi rata de conversie.
  • Ai 2 bilete incluse în pachet la cele două conferințe GPeC SUMMIT 2019 (27 Mai și 4-5 Noiembrie 2019), evenimentul de referință în e-commerce-ul românesc.
  • Vei avea acces la Gala Premiilor eCommerce 5 Noiembrie 2019 unde poți câștiga trofeul GPeC.

Practic, primești o radiografie absolută a website-ului tău și vei ști ce și cum trebuie remediat ca să crești rata de conversie și să vinzi mai mult. Totul la prețul promoțional de 509 EUR + TVA.

Oferta este valabilă doar până pe 17 martie 2019, ora 23:59. Dacă nu ești la curent cu tot ce presupune Competiția Magazinelor Online GPeC – găsești în această secțiune detalii despre întregul proces, beneficii, etape, audit, criterii de evaluare etc. 

Înscriere Competiția GPeC 2019

ÎNSCRIE-TE LA COMPETIȚIA GPeC 2019 CU 90 EUR DISCOUNT

Completează formularul de înregistrare până pe 17 martie, ora 23:59, și înscrie-te în Competiția GPeC cu pachetul PLATINUM și vei obține un audit complet al website-ului tău, atât pentru varianta desktop, cât și pentru mobil la cel mai mic preț posibil: 599 509 EUR + TVA.