Calendarul evenimentelor GPeC 2019

Înscrierea magazinelor online în Competiția GPeC 2018

21 Martie – 31 Mai 2018

Ai un magazin online? Auditează-l în cadrul Competiției GPeC și află cum să vinzi mai mult!

  • 25+ experți de notorietate în E-Commerce și Marketing Online – membri în Juriul Competiției GPeC – vor evalua magazinele online înscrise în concurs;
  • Evaluarea se face pe baza a 200+ criterii de audit: de la User Experience, Design, Customer Care, Mobile, Legal & GDPR, SEO, Securitate, Social Media, E-Mail Marketing până la Calitatea Serviciilor magazinului și Politica de Loializare a Clienților;
  • Fiecare magazin online primește individual și confidențial raportul de audit conținând punctajele și recomandările Juriului GPeC pentru cele 200+ criterii de evaluare;
  • În baza raportului de audit, vei avea o radiografie absolută a website-ului tău și vei ști ce și cum trebuie remediat ca să crești rata de conversie și să vinzi mai mult. Raportul include atât varianta Desktop, cât și varianta de Mobile a website-ului tău;
  • În plus, magazinele online care înregistrează cele mai bune punctaje vor fi premiate în cadrul celei de a 13-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce din Noiembrie 2018 –> câștigi notorietate în piață și în rândul clienților tăi.

Vezi toate avantajele majore pe care ți le aduce participarea în Competiția GPeC 2018 și înscrie-te până pe 31 Mai 2018, ora 23:59.

Afla mai multe

GPeC SUMMIT, ediția de primăvară

29-30-31 Mai 2018

Te așteaptă 3 zile de conținut E-Commerce & Marketing Online Premium, în inima celui mai important eveniment din Europa Centrală și de Est.

  • Ai parte exclusiv de informație relevantă, aplicabilă imediat, fără bla-bla-uri
  • Îi întâlnești și înveți doar de la cei mai buni: Peep Laja (Founder and Principal CXL), Jeff Bullas (Jeff Bullas Internet Marketing), Jim Sterne (Chairman Digital Analytics Association & Founder Marketing Evolution Experience Summit) Karl Gilis (Managing Partner AGConsult), Aleyda Solis (International SEO Consultant, Author & Speaker), Jeff Sauer (Founder Jeffalytics) – sunt primii speakeri legendari anunțați care vor urca pe scena GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai 2018;
  • Ai parte de două sesiuni de MasterClass x 6 ore fiecare cu unii dintre cei mai buni experți internaționali: Karl Gilis (MasterClass UX & Conversion Optimization) și Jeff Sauer (MasterClass Google AdWords & Google Analytics)
  • De 13 ani, GPeC este evenimentul de referință de la care nu poți lipsi: 3 zile de Conferință, MasterClasses, Workshops, Expo, Networking – toate alături de cei mai buni speakeri și în mijlocul a peste 800 de participanți – Top Management în E-Commerce #epic #CraftedToInspire;

Locurile la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai sunt limitate iar, din experiența ultimilor ani, îți spunem că se epuizează rapid!

Așadar, vezi toate detaliile și ia-ți biletul de acces acum ca să nu ratezi cel mai important eveniment de E-Commerce & Marketing Online din Europa Centrală și de Est!

Nu uita: doar până pe 20 Aprilie, ora 23:59, poți profita de Oferta Very Early-Bird care îți asigură cele mai micri prețuri ale biletelor de acces la GPeC SUMMIT!

Afla mai multe

Competiția GPeC 2018 – Prima etapă de evaluare

11 – 27 Iunie 2018

Timp de 2 săptămâni, Juriul GPeC (format din 25+ specialiști cu o vastă experiență în E-Commerce și Marketing Online) auditează magazinele online înscrise în Competiție, acordând note pentru fiecare din cele peste 200 de criterii de evaluare si oferind scurte explicații și recomandări în raportul de audit (acolo unde este cazul).

În urma primei etape de jurizare, fiecare magazin online primește pe e-mail propriul raport de audit și are ocazia să îl studieze și să îl dezbată individual și confidențial cu membrii juriului care i-au analizat website-ul în cadrul Întâlnirilor Consultative GPeC – Etapa 1.

După discuțiile cu juriul, magazinele au timp dedicat pentru remedierea problemelor semnalate pentru ca apoi să fie reevaluate în a doua etapă de jurizare GPeC. Cu alte cuvinte, înveți, aplici și vezi rezultatele în timp real!

Afla mai multe

Întâlnirile Consultative GPeC – Etapa 1

10 Iulie 2018

Magazinele online înscrise în Competiția GPeC 2018 au ocazia să discute față în față (sau prin Skype ori via e-mail) cu membrii Juriului GPeC asupra raportului de audit rezultat în urma primei etape de evaluare. Fiecare magazin are la dispoziție 90 de minute de discuții tête-à-tête.

Ca deținător de magazin online, vei afla exact care sunt punctele forte dar, mai ales, unde și de ce ai fost depunctat și vei primi recomandări avizate despre cum să remediezi problemele ca să crești rata de conversie și să vinzi mai mult.

În timpul alocat discuției cu Juriul, poți cere sfaturi și poți adresa întrebări suplimentare față de raportul de audit, Întâlnirile Consultative GPeC având rolul de a te ajuta în dezvoltarea afacerii prin consultanță avizată de la unii dintre cei mai buni specialiști din piață.

Anulează-ți orice plan pentru ziua de 10 iulie 2018! Pentru binele afacerii tale.

Afla mai multe

Competiția GPeC – Implementări, Optimizări, Fine-Tuning

11 Iulie – 17 Septembrie 2018

Magazinele online înscrise în Competiția GPeC 2018 au la dispoziție peste 2 luni pentru a implementa recomandările Juriului în urma primei etape de evaluare și a Întâlnirilor Consultative GPeC.

În toată această perioadă, vei putea remedia problemele semnalate și ai timp să optimizezi website-ul pentru a intra mai bine pregătit în etapa finală de jurizare.

Dar cel mai mare câștig este că îți îmbunătățești afacerea în timp real!

Afla mai multe

Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2018

22 – 27 August 2018

Nu rata a 8-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC – singura serie de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online din România!

În perioada 22-27 August 2018 vei petrece 5 zile la aer curat de munte, timp în care ai parte de 12 Workshop-uri x 90 minute fiecare pe subiecte de maxim interes pentru afacerea ta online.

În plus, primești consultanță gratuită și avizată de la traineri fix pe business-ul tău, schimbi idei și stai la povești cu colegii participanți, faci networking și te distrezi în cadrul activităților de team building alături de cea mai frumoasă comunitate din online-ul românesc.

Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2018 se desfășoară într-un peisaj superb de munte, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, Bran, jud. Brașov, în perioada 22-27 August 2018.

Afla mai multe

Competiția GPeC 2018 – Etapa finală de jurizare

3 – 23 Octombrie 2018

După perioada dedicată implementărilor în care ai putut să remediezi problemele semnalate de Juriu în urma primei etape de evaluare, este momentul să fii reevaluat.

În etapa finală, jurații reanalizează magazinele înscrise în Competiția GPeC 2018 urmărind evoluția lor în timp și notând, din nou, fiecare din cele peste 200 de criterii de evaluare. Rezultă, astfel, cel de al doilea raport de audit care va fi transmis fiecărui magazin online.

În plus față de prima etapă, Juriul GPeC va plasa și comenzi de mystery shopping pentru a evalua calitatea serviciilor fiecărui magazin, iar la final punctajele lor decid câștigătorii celei de a 13-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce. Tu te vei număra printre ei?

Afla mai multe

Întâlnirile Consultative GPeC – Etapa 2

30 Octombrie 2018

După ce primești si cel de al doilea raport de audit al propriului website, ai ocazia să te reîntâlnești cu Juriul GPeC și să dezbați asupra lui. Vei obține detalii și recomandări în urma etapei finale de evaluare, jurații urmărind evoluția ta pe parcursul Competiției GPeC.

Fiecare magazin online va avea la dispoziție 90 de minute de dezbateri cu Juriul, iar consultanța avizată fix pe afacerea ta online este de neratat! Nu o spunem noi, ci sutele de magazine online românești care au participat la edițiile trecute GPeC.

Afla mai multe

GPeC SUMMIT, ediția de toamnă

12-13 Noiembrie 2018

Înainte de a 13-a ediție anuală a Festivității de Premiere în Comerțul Electronic Românesc Gala Premiilor eCommerce, te așteaptă două zile memorabile la GPeC SUMMIT Noiembrie 2018.

Îți pregătim încă de acum o ediție spectaculoasă: line-up-ul de speakeri la care lucrăm este, pur și simplu, AMAZING încât ne vei ruga să prelungim programul Conferinței!

Așadar, ține aproape și fii cu ochii pe noi! Dacă ai văzut ce ți-am pregătit pentru ediția de primăvară a GPeC SUMMIT, așteaptă-te la cel puțin la fel pentru ediția de toamnă! ;-)

Afla mai multe

Gala Premiilor e-Commerce, ediția de 13 ani

13 Noiembrie 2018

După 8 luni de Competiție, Conferințe, Expo, MasterClass-uri, Workshop-uri, Cursuri și Team Building, încheiem evenimentul-maraton GPeC 2018 în atmosferă festivă cu desemnarea câștigătorilor în Comerțul Electronic Românesc la cea de a 13-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce.

Vor fi decernate premiile către magazinele online care au obținut cele mai mari punctaje în urma Competiției GPeC 2018 și vor fi răsplătite performanțele din ultimul an ale companiilor care activează în E-Commerce – totul într-un cadru exclusivist, alături de elita industriei.

Te așteaptă o seară memorabilă, presărată cu invitați speciali și multe surprize – un adevărat spectacol în cadrul căruia ne face o deosebită plăcere să acordăm Trofeele GPeC companiilor performante în E-Commerce-ul Românesc.

De 13 ani, împreună cu tine ducem e-commerce-ul românesc mai departe!

Afla mai multe

Facem tot ce ne stă în putere să respectăm cu strictețe datele din Calendarul Evenimentelor GPeC 2018, dar ele pot suferi mici modificări din motive independente de noi. Dacă acest lucru se va întâmpla, vom reactualiza informațiile în timp util și te vom ține la curent referitor la orice modificare.

Te așteaptă 8 luni de evenimente E-Commerce și Marketing Online Premium!

Dacă vrei să începi să vinzi online sau să îți crești afacerea deja existentă, să afli recomandările celor mai buni speakeri și să faci networking în inima comunității online, evenimentele GPeC 2018 sunt un must-attend! Este feedback-ul miilor de participanți din cei 12 ani de până acum.

Înscrie-ți magazinul online în Competiția GPeC pentru un audit complex al website-ului tău și vino la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai pentru 3 zile de conținut relevant cu cei mai buni speakeri internaționali și plin de sfaturi practice despre cum să ai un business online de succes!